Facebook Videosu İndirebileceğiniz Site ve Uygulamalar

Facebook Videosu İndirebileceğiniz Site ve Uygulamalar

Facebook video indir yazarak arama yaptığınızda karşınıza pek çok site çıkar. En çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook’ta bir günde milyonlarca farklı video içeriği yüklenir. İzlerken beğendiğiniz ve indirmek istediğiniz videolar için bu işlemi kısa sürede gerçekleştirebileceğiniz uygulamalar vardır.

Bu yollardan biri tarayıcı yardımı ile videoyu direkt olarak indirmektir. En uygun tarayıcı Firefox tarayıcıdır. Tarayıcı yükledikten sonra Facebook hesabınıza giriş yapıp bir video oynattığınızda sağ üst kısımdaki mavi ok işareti sayesinde istediğiniz videoyu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Mavi okun aktif olması için tarayıcınıza öncelikle gerekli eklentiyi yüklemeniz gerekir.

Eklentinin aktif olması için indirmek istediğiniz videoyu çalıştırmaya başlamanız gerekebilir. Video çalıştıkça indirme işlemi devam eder. Tarayıcı kullanarak indirdiğiniz videolar bilgisayarınıza mp4 formatında kayıt olurlar.

Tarayıcı haricinde video indirmek için özel olarak oluşturulmuş birtakım siteler vardır. Popüler olan siteleri kullandığınızda güvenlik açısından hiçbir sorun yaşamazsınız. Site aracılığı ile video indirmek için videonun açık olduğu sayfanın linkini sitede ilgili kutucuğa yapıştırmanız yeterlidir. Yapıştırdıktan sonra indir butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Bu sitelerden mp3 ya da mp4 formatına çevirerek tüm videoları birkaç saniye içerisinde indirebilirsiniz.

Popüler olan siteler size zorla reklam izletmez ya da başka bir sayfaya geçmenizi istemez. Tek sayfa üzerinden tüm indirme işlemlerinizi halledebilir ve videoları kaydedebilirsiniz.


Facebook Video Download Siteleri


İndirme yapabileceğiniz siteler size birçok yol sunar. Video linkini direkt olarak ilgili kutuya yapıştırıp indirebilirsiniz. Bir diğer yöntem de girdiğiniz tarayıcı üzerinden indirme yapabilirsiniz. Facebook video indirici siteler Chrome eklentisine sahip olduğu için kolayca indirme işlemi gerçekleşir.

Bazı tasarlanan programlar direkt olarak bilgisayarınıza indirebileceğiniz şekildedir. Ayrı bir program olarak bilgisayarınıza indirdiğinizde bu programı kullanmanın bazı avantajları vardır. Örneğin bu programı kullanarak video indirmek istediğinizde çözünürlük kalitesini kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Eğer indirdiğiniz videoların yüksek kaliteli içerikler olmasını istiyorsanız bağımsız bilgisayar programlarını kullanmanız daha faydalıdır. Uygulamalar aynı zamanda cep telefonunuza da yüklenebildiğinden videoları direkt olarak yüksek çözünürlüklü şekilde cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Facebook uygulaması kendisine ait video indirebileceğiniz bir program da geliştirmiştir. Fbdownloader denen bu siteyi kullanmak oldukça güvenlidir. Video indirmek için yapacağınız işlem aynıdır. İstediğiniz videonun linkini kutuya yapıştırmanız ve indir seçeneğine tıklamanız yeterlidir.

Bu siteyi kullandığınızda bilgisayarınızda herhangi bir ek program ya da eklenti kullanmak zorunda kalmazsınız. Siteden indirdiğiniz videolar direkt olarak mp4 formatında olur.

Uygulamanın kendi yarattığı bir site olduğu için buradaki videoları da HD özellikte indirebilme şansınız vardır. Yalnızca mp4 değil dilerseniz videonuzu mp3 formatına çevirerek de indirebilirsiniz. Bir kerede pek çok işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirerek kısa sürede videonuzu indirmenizi sağlar. Güvenlik açısından oldukça sağlamdır.


Facebook Video to Mp3


Video indirmek için bir site kullandığınızda eğer seçim yapmazsanız videolar otomatik olarak mp4 formatında inmeye başlar. Eğer indirme yapmadan önce seçeneklerden mp3 formatını seçerseniz video mp3 olarak inmeye başlar. Facebook video nasıl indirilir yazarak siz de bu siteleri kullanan kişilerin yorumlarına bakabilirsiniz.

Güvenlik açısından en popüler uygulamaları kullanmanız önemlidir. Bu siteler sizden herhangi bir özel bilgi istemezler. Kullanıcı adı ya da şifrenizi girmek zorunda kalmazsınız ve sizden herhangi bir ücret talep etmezler. Sitelerden video indirme işlemi tamamen bedavadır.

Video konusunda bir kota da yoktur gün içerisinde istediğiniz kadar video indirebilirsiniz. Video indirme siteleri masa üstü, cep telefonu ya da tablet fark etmeksizin her cihaz için çalışırlar. İndirme yöntemleri hepsinde aynıdır ve süreleri kısadır.

Sitelere giriş yaparak video indirmek istediğinizde üye olmanız da gerekmez. Direkt olarak indirme işlemine başlayabilirsiniz. Bu siteler yalnızca video indirme aracı olarak kullanılırlar. Videoları indirirken formatını dönüştürmek istediğinizde bu işlem de birkaç saniye sürecektir.

Yalnızca video kayıtlarını değil Facebook üzerinden yapılan canlı yayınları da bu sitelerden indirebilirsiniz. Tek şart canlı yayının bitmiş olması lazımdır. Tekrar linki ilgili kutuya kopyalayarak canlı yayınları bilgisayarınızda ya da telefonunuzda video gibi saklama imkânı sunar.

Birkaç tıklama sayesinde istediğiniz tüm video ve canlı yayınları kaydedebilir ve yüksek çözünürlüklü olarak izleyebilirsiniz.