Popüler Instagram Çekiliş Siteleri

Popüler Instagram Çekiliş Siteleri

Instagram çekilişleri özellikle e-ticaret yapan firmalar ve hesaplar için etkileşim arttırma ve tanıtım amaçlı gerçekleştirilen etkinliklerdir. Takipçi sayısını arttırmak ve kullanıcılar ile samimi bir etkileşim içerisinde bulunmak sayfanın tanıtılması ve ilgi çekici hale gelmesi için faydalıdır. Sayfanızda kullanıcılar ile etkileşim artış gösterdikçe satış oranları da pozitif olarak artış gösterir. Sayfanızda çekiliş yapacağınız zaman birtakım hususlara dikkat ederek etkisini ve ulaştığı kişi sayısını daha da arttırabilirsiniz. Çekiliş ile daha fazla insanın ilgisini çekmek istediğinizde sayfanızın hangi amaçla kurulduğunu da yalın ve açıklayıcı bir dille anlatmalısınız. Gönderilerinizin beğeni sayıları ve yorum sayılarını arttırmak ya da keşfet sayfasında gönderilerinizin görülmesi takipçi sayınızın artışına bağlıdır.


Hesabınızda en çok beğeni alan ya da siparişi verilen ürünlerden seçerek çekiliş gerçekleştirirseniz daha çok katılım olacaktır. Kullanıcıların ilgisini sürekli kılacak şekilde belirli aralıklarla çekilişleri tekrarlayabilirsiniz. Çekilişler belirli kurallara dayanarak yapılır fakat bu kuralları basitleştirmek sizin için faydalı olur.

Çekilişe katılmak isteyen kullanıcılar için sayfanızı takip etme ve ilgili gönderiyi beğenme şartı getirebilirsiniz. Bazı çekilişlerde katılan kullanıcıların bir ya da birkaç arkadaşını eklemesi de istenebilir. Önemli olan çok karmaşık kurallar koymayıp kullanıcıları sıkmamaktır. Çekiliş belirli bir zaman aralığı içerisinde yapılarak istenen sayıda kullanıcı katılımının olması sağlanır. Fakat çekiliş sürelerini çok uzun tutmamak kullanıcı ilgisini kaybetmemek açısından önemlidir.


Instagram Çekiliş Sayfaları

Instagram hesabınızda çekiliş ile ürün hediye etmek sayfanızın reklamı açısından oldukça faydalıdır. Eğer popüler ve sevilen bir ürünün çekilişini yaparsanız binlerce kişi kısa süre içerisinde katılım sağlayabilir. Instagram çekiliş sitesi internet üzerinden hazırlanan çeşitli programlar ile çekiliş düzenlemeniz için uygun alt yapıyı size sunar. Çekilişte binlerce kişi katılım sağladığından sonucu hesaplamak için bu siteler kullanılır. Tek tek kullanıcı adlarını da girebilirsiniz ya da tüm kullanıcı adlarını tek bir dosyada toplayarak hepsini bir seferde yükleyebilirsiniz. Kazanan kişi ya da kişileri belirlediğinizde sonucu da önceden belirttiğiniz tarihte geciktirmeden açıklamak güvenilirlik açısından önemlidir.

Yaptığınız çekilişler sayesinde sizi takip eden kişilerle samimi bir bağ kurabilirsiniz. Yeni takipçiler geldikçe firmanızı büyütebilir ve ürün yelpazenizi genişletebilirsiniz. Her çekilişte farklı ve popüler bir ürünü sunmak sayfanız için pozitif dönüşler sağlar. Markanızın tanınması ve kurumsal bir kimlik kazanmak için kendi web sitenizi de kurarak Instagram biosuna ekleyebilirsiniz. Profesyonel bir görünüm kullanıcıların sayfanızı ciddiye almasını sağlar. Çok fazla sayıda ticaret amaçlı sayfa olduğu için kendinizi ön plana çıkarmak için çekilişler en avantajlı etkinliktir. Satışlarınızı arttırmak ve markanızın tanınması için her kullanıcınız ile tek tek de olsa iletişime geçmek hesabınızı kullanmanın en doğru yoludur. Çekilişleri sizin için kolaylaştıran siteleri kullanarak süreci doğru yönetebilir ve istediğiniz kadar çekiliş düzenleyebilirsiniz.


Instagram Çekiliş Yapma

Instagram hesabınızda takipçi sayınızı arttırmak için birtakım etkinlikler düzenlemek önemlidir. Bu etkinliklerin en popüler olanı da çekilişlerdir. Ürün satışı gerçekleştirdiğiniz bir sayfanız varsa belirli süreçlerde popüler olan ürünleri hediye etmek amaçlı çekilişler düzenlediğinizde sayfanızın popülaritesi de artar. Ücretsiz Instagram çekiliş siteleri ile çekilişlerinizin sonucunu hızlı bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Katılım sağlayan kullanıcıların isim ve soy isim bilgilerini girmeniz yeterlidir. En kısa sürede program size kazanan kullanıcıyı verir. Çekiliş sonucunu hesabınızdan da yayınlayarak daha çok insanın dikkatini çekebilirsiniz.

Günümüzde ticaret yapan firmalar için ne kadar çok etkileşim varsa o kadar çok satış anlamına gelir. Sosyal medya platformları için de bu etkileşimi etkinlikler sağlar. Çekilişle takipçi sayınızı arttırdığınızda verdiğiniz ürün size birçok yeni sipariş olarak geri dönüş yapar.

Çekilişe katılan kullanıcılar diğer ürünlerinizi merak ederek web sitenizi de ziyaret ederler. Önemli olan ilgi çekici bir ürün seçerek çekilişte bu ürünü hediye olarak sunmaktır. Popüler olmayan bir ürün seçerseniz katılım sayısı sınırlı olabilir. Ayırca instagram çekilişle Türk takipçi satın al diyerek gerçek takipçilere ulaşabilirsiniz.

Kuralları belirlerken arkadaş etiketleme şartı getirirseniz ve kullanıcılar hediye edeceğiniz ürünü ne kadar çok istiyorsa o kadar fazla sayıda kişiyi etiketlerler. Bu da takipçi sayınızın artmasına olumlu olarak yansır. Önemli olan kurallara uygun ve adil bir çekiliş yapmaktır. Bu da çekilişiniz için kullanabileceğiniz internet programları ile çok kolay olur.