Instagram Gizli Hesap Görme Yöntemleri

Instagram Gizli Hesap Görme Yöntemleri

Instagram gizli hesap görme yöntemlerini kullanarak, bir kullanıcının hesabında ekli olmasanız ve takip etmeseniz dahi, paylaşımlarını görebilirsiniz. Birçok kişi bunun için yöntemler aramakta ve bazı hesabı gizli kullanıcıların profillerini takip etmek istemektedir.

2024 yılında Instagram kullanıcı sayısı 2.34 milyar civarındadır. Bu rakamın çok büyük bir kısmı hesabını gizli olarak kullanmayı tercih etmektedir. Ancak Instagram gizli hesap görme yöntemleri ile bu durum aşılabilmektedir.

Bu yazıda profilini gizleyen kişilerin paylaşımlarını görmek için oldukça iyi teknikler, siteler ve uygulamalar paylaşıldı. Detayları okuyarak istediğiniz yöntemi deneyebilirsiniz.

Instagram Gizli Hesap Görme Yöntemleri

Instagram gizli hesapları görmek sanılanın aksine oldukça basittir. Tabi bazı ara araçlar, uygulamalar veya siteler kullanmak gerekebilir. Bu durumu art niyet olarak kullanıp insanların hesaplarını çalan sistemlerde bulunmaktadır. Bu tarz durumlara karşı dikkatli olmak son derece önemlidir.

İşte sizler için hazırladığınız 10 çalışan Instagram gizli hesabı görme yöntemleri;


1- eyeZy Web Sitesini Kullanın

eyeZy web sitesi bünyesinde birçok hizmet vermekte ve bunlardan biriside Instagram gizli hesap görme imkânıdır. Web sitesine üye olarak gerekli kayıt olma adımlarını tamamlayın ve Instagram kısmından gizli hesap görmek için kullanıcı adı girişini yapın.


2- Glassagram Web Sitesi ile Gizli Hesapları Görme

En çok kullanılan Instagram gizli hesap görme sitelerinden birisi Glassagram’dır. Uzun zamandır sorunsuz bir şekilde kullanılmakta ve istediğiniz kişilerin profillerini görebilme imkânı sunar.

Web sitesine giriş yaptıktan sonra ilerleyerek size sorulan soruları doğru yanıtlayın. Daha sonra gizli hesabın Instagram URL adresini kopyalayarak ekranda istenilen yere yapıştırın. Böylelikle istediğiniz hesabın paylaşımlarını görebileceksiniz.


3- Görmek İstediğiniz Hesap İçin Sahte Bir Hesap Oluşturma

Klişe ancak en etili tekniklerden birisidir. Sahte hesap açarken kesinlikle birisini taklit etmeden yapmalısınız. Bu durum Instagram kurallarına aykırıdır ve yasal yönden sorun çıkartabilir. Ancak profil resmi kullanmadan isminizi kodlayarak veya takma isim kullanarak yeni bir hesap açabilirsiniz. Bu yeni hesabınız ile gizli olan Instagram hesabını takibinize ekleyin ve bu süreçten sonra hiçbir yöntem aramadan düzenli bir şekilde gizli hesabı görün. En zahmetsiz ve risksiz yöntemdir.


4- Telefon Uygulamaları

Instagram gizli hesap görme uygulamaları piyasada oldukça aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak konu hesap güvenliği olduğu zaman bu durum çok riskli olabilmektedir. Bu konuda şuanda yayında olan sayısız uygulama var. Bu uygulamaların birçoğu hesapların güvenliğini riske atmaktadır.

Instagram gizli hesap görme için uygulamaları kullanmadan önce kesinlikle kullanıcı yorumlarını okumalısınız. Belirsiz uygulamalar ile kesinlikle hesap bilgilerinizi paylaşmayınız.

5- Ortak Arkadaş ile Gizli Profili Görme

Eski ancak etkili ve garanti teknikler size göreyse bu tamda işinize yarayacak cinsten… Eğer hesabını görmek istediğiniz kişi çevrenizden birisiyse mutlaka ortak arkadaşlarınız vardır. Hesabın ortak arkadaşlarına bakarak, en yakın arkadaşınızın hesabından gizli hesabı görebilir ve paylaşımlarını kontrol edebilirsiniz. Bu yöntem eskiden çok kullanılırdı ve hala aktif olarak kullanılan garanti yöntemler arasında yer almaktadır.


6- Arama Motorlarını Kullanmak

Basit ancak herkesin bilmediği bir yöntemdir. Birçok kişinin birden fazla sosyal medya hesabı bulunuyor. Bir kişinin paylaşımlarını merak ettiyseniz ve Instagram hesabı gizliyse bu kişinin diğer platformlarda paylaşımları olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Bunun için hesabını görmek istediğiniz kişinin adını ve soyadını arama motorlarında aratın. Karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Elbette hepsi alakalı olmayacaktır. Ancak farklı bir sosyal medya hesabı keşfedebilir veya görsellerde daha önce paylaşmış olduğu fotoğraflara ulaşabilirsiniz.


7- Picuki Kullanarak Gizli Hesapları Keşfetme

Picuki hem web sitesi hem de uygulama üzerinden birçok özelliğini kullanabilmektesiniz. Kullanıcıların profillerini görebilir ve onları daha yakından takip edebilirsiniz. Profili gizli Instagram hesaplarını görmek içinde kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak birçok Instagram araçları bulunmaktadır.

Ayrıca sevdiğiniz sayfalarda saklamak istediğiniz görselleri ve videoları da hem web sitesi hem uygulama üzerinden indirebilirsiniz.


8- mSpy ile Instagram Anonim Hesapları Görme

Instagram gizli profilleri görme konusunda birçok uygulama ve web sitesini kullanabilirsiniz. Bunlardan biriside mSpy sitesidir. Aslında bu marka altında birçok farklı sosyal medya ve Instagram hizmetler vermektedir.

Web sitesine giriş yaparak Instagram gizli hesapları görmek için form doldurabilirsiniz. Ancak unutmamak gerekir ki, bu tarz uygulamalar her zaman güncelliğini koruyamamaktadır. Kullandığınız çalışan yöntemler bir süre sonra işe yaramayabilir.

9- Private Instagram Account Viewer

Gizli hesapları kullanmak için tercih edebileceğiniz web sitelerinden birisidir. Bu tarz web siteleri ve uygulamalar zaman zaman aynı alt yapıda farklı isimler ile karşınıza çıkabilir. Bu nedenle kullanırken dikkatli olmalısınız.

Private Instagram Account Viewer web sitesi, anket doldurmadan ve sizden hesap bilgisi istemeden gizli hesapları görmenizi sağlamaktadır. Web site adreslerine giderek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


10: Instagram Gizli Hesap Görme Siteleri

Gizli hesapları görebileceğiniz yazılımlar ve web sitelerine her geçen gün yenileri eklenmektedir. Siteler bu konuda çok araştırılıyor ve kullanılıyor. Oldukça hızlı bir şekilde sadece kısa formlar doldurarak ve profil URL adreslerini girerek kullanabilirsiniz.

Ancak bu tarz gizli hesap görme siteleri her zaman güvenli olmayabilir. Sizlerden hesap bilgilerinizi isteyen sitelerden uzak durmalısınız ve kesinlikle hiçbir ikinci tarafı uygulama ve sitesi ile bu tarz bilgileri paylaşmamalısınız.


Instagram Gizli Hesaba Bakma

Instagram gizli hesaba bakmak için web sitelerini veya uygulamaları kullanabilirsiniz. Sizler için bilinen ve kullanılan bazı web siteleri aynı zamanda uygulamalar paylaşıldı. Ancak bu tarz sistemler güncelliğini kaybedebilmekte veya mevcut hizmetlerinde değişiklik yapabilmektedir.

Eğer paylaşılan web siteleri ve uygulamalardan çalışmayanlar olursa alternatifleri denemenizi tavsiye ediyoruz. Buna ek olarak garantili ve sorunsuz bir şekilde Instagram gizli hesap görmek istiyorsanız, 3. Ve 5. Maddede yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.